Beste gewaardeerde klant,

Het spijt ons u te moeten informeren dat Tuincentrum Klimop, gevestigd aan de Roggeweg 6, genoodzaakt was om de verkoopactiviteiten te staken. Wij begrijpen dat dit nieuws wellicht onverwacht is en willen u graag geruststellen met een positieve wending. We hebben namelijk een uitstekend alternatief gevonden dat wij met veel enthousiasme met u willen delen.

Vanaf nu nodigen wij u van harte uit om uw tuinbenodigdheden bij GrowSupplies-Goch in Duitsland aan te schaffen. Dit gerenommeerde bedrijf staat bekend om zijn aantrekkelijke prijzen en een uitgebreid assortiment, waar u zeker zult vinden wat u zoekt. Of het nu gaat om hoogwaardige producten of vriendelijke service, GrowSupplies-Goch voldoet aan beide criteria.

Hoewel Tuincentrum Klimop geen zakelijke connectie heeft met GrowSupplies-Goch, willen wij u verzekeren dat zij een uitstekende reputatie genieten en bekend staan om hun betrouwbaarheid.

Voor alle enthousiaste hobbykwekers: ontdek de overvloed aan mogelijkheden bij GrowSupplies-Goch.

Adres: GrowSupplies-Goch, Daimlerstrasse 16, 47574 Goch, Duitsland

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het assortiment? Aarzel niet om contact op te nemen via email [email protected]

Wij zijn ervan overtuigd dat u bij GrowSupplies-Goch niet alleen de producten van uw keuze zult vinden, maar ook kunt rekenen op uitstekende klantenservice. Dank u voor uw begrip en blijvende loyaliteit aan Tuincentrum Klimop.

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Tuincentrum Klimop